Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:17:29

У Чернігові до військкомату звернулися понад 350 добровольців

04.03.2014   10:30

У Чернігові упродовж двох днів до міського військового комісаріату звернулися понад 350 добровольців.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вчора після засідання оперативного штабу з координації дій із забезпечення стабільної ситуації у місті повідомив заступник начальника штабу Станіслав Віхров.

За його словами, у Чернігові до військкомату щоденно звертаються 100-250 добровольців.

Віхров наголосив, що в цій ситуації військовозобов'язаним потрібно зберігати спокій і залишатися за місцем свого проживання, а тим, хто не зареєстрований у Чернігові, бажано стати на тимчасовий облік у військкоматі. Подальші дії, у разі потреби, координуватиме комісаріат, який зараз працює у посиленому режимі.

За словами Віхрова, на засіданні штабу було обговорено необхідність посилення охорони важливих для Чернігова об'єктів, від яких значною мірою залежить життєдіяльність міста. Він закликав членів оперативного штабу серйозно ставитися до ситуації, що склалася, і бути готовими до виконання поставлених завдань.

Крім того, в Чернігові обласна організація Товариства Червоного Хреста оголосила про підготовку волонтерів для навчання населення навичкам надання першої допомоги. Після проходження 12-годинного курсу буде видано сертифікат європейського зразка.


http://www.unian.ua/society/892576-u-chernigovi-do-viyskkomatu-zvernulisya-ponad-350-dobrovoltsiv.html

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.