Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:02:28

Міліція затримала злодія прямо в продуктовому кіоску

03.03.2014   10:32

Співробітники відділу державної служби охорони УМВС України в Чернігівській області «на гарячому» затримали 35-річного зловмисника, який обкрадав продуктові кіоски міста.

Як зазначив начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Вадим Парфентьєв, злодій потрапляв всередину, ламаючи ролети і віджимаючи двері. Чолов'яга викрадав не тільки гроші, а й каву, ковбаси та інші харчі.

В ході подальшої перевірки було встановлено, що зловмисник був раніше засуджений за аналогічні злочини, ніде не працював, вживав наркотики. Саме задля наркотиків він і обкрадав продовольчі кіоски, а товар продавав на ринку за заниженими цінами.

За словами Вадима Парфентьєва вночі 27 лютого в одному з продовольчих кіосків по вулиці Гагаріна спрацювала сигналізація. Тривожний сигнал надійшов на пульт державної служби охорони. Негайно на місце події виїхала група затримання ДСО, завдяки професійним діям бійців злодія вдалося затримати прямо в приміщенні кіоску.

На сьогоднішній день вже встановлена причетність цього чоловіка до 5 крадіжок, відносно крадія відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини