Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:35:32

Чернігівська міліція затримала притоноутримувача, який втягував у наркоманію молодь

26.02.2014   08:14

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали 43-річного чернігівця, який не лише займався виготовленням наркотичних засобів у себе вдома, а й надавав своє житло для вживання дурману наркозалежним землякам.

Як повідомив начальник Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Парфентьєв, суттєвою деталлю цього затримання є те, що розплідник наркоманії базувався неподалік одного з навчальних закладів міста, в приватному будинку, повз який щодня йшли на пари студенти. Працівники міліції задокументували не лише факти виготовлення та збуту наркотичних речовин. Доведена також причетність цього чоловіка до схиляння двох його знайомих до вживання наркотиків.

Зі слів Вадима Михайловича на сьогоднішній день громадянин затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відносно нього відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна; частиною 2 статті 315 Кримінального кодексу України (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років; частиною 2 статті 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини