Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:30:59

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

20.02.2014   09:32

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 19 лютого по 08 годину 20 лютого 2014 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 1 пожежу в житловому секторі.

Пожежа в житловому секторі Щорський район, с. Хотуничі О 17 год. 53 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено електронасос системи опалення. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100000 грн.

Інші повідомлення:

О 18 год. 51 хв. для надання допомоги гр. В., 1981 р.н., по відкриванню дверей квартири у м. Чернігові по пр. Миру, 210, де перебувала її дитина 2006 р.н., залучалось відділення ПРЧ АРЗ СП (1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу).

О 01 год. 12 хв. по лінії "102" надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою у вагонах приміських електропотягів на залізничній станції м. Ніжин, які слідували до м. Київ. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 16 ДПРЧ м. Ніжин (1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу). Вибухових пристроїв не виявлено. Затримка руху п'яти приміських електропотягів склала біля 40 хв. кожного.

О 06 год. 09 хв. по лінії "102" надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою у вагонах приміського електропотягу №844 "Неданчичі-Київ" який знаходився на залізничній станції м. Чернігів. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 2 ДПРЧ м. Чернігів (1 одиниця техніки та 4 чоловік особового складу). Відправку електропотягу затримано.

Протягом доби техніка від ДП "Чернігівський облавтодор" для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах області не залучалася. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини