Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:49:41

Кілометровий затор утворився на трасі Чернігів-Київ під Кіптями

19.02.2014   14:33

Кілометровий затор утворився на трасі Чернігів-Київ під селом Кіпті Козелецького району Чернігівщини.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила заступник начальника відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи управління ДАІ в Чернігівській області Олена Царюк.

"У Кіптях підрозділи ДАІ стримують потік транспорту у бік Києва. У результаті там утворилася пробка протяжністю близько кілометра", - сказала вона.

За словами Царюк, транспорт на Київ не пропускають у зв'язку з обмеженням в'їзду в столицю. Проїхати дозволяють лише тим, у кого є невідкладна причина і докази цього: направлення на медичну консультацію чи лікування, квитки на літак чи потяг тощо.

Пости ДАІ стоять також біля автомобільних мостів через Десну на виїздах із Чернігова. Вранці вони не пропускали автівки, посилаючись на огляд мостів вибухотехніками - нібито через інформацію про замінування.

Зараз виїхати з Чернігова можна, проте інспектори ДАІ зупиняють водіїв і попереджають, що далі їм доведеться стояти в заторі. Вони пропонують громадянам утриматися від поїздок у столицю без нагальної потреби.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/kilometroviy_zator_utvorivsya_na_trasi_chernigiv_kiiiv_pid_kiptyami_1909838

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини