Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:36:13

Чемпіони – сумлінні декларанти!

03.02.2014   17:19

Багаторазові переможці та призери чемпіонатів України з біатлону, учасники міжнародних змагань, майстри спорту України з біатлону Олексій Петренко, Сніжана Тісєєва, Анастасія Ничипоренко та кандидат у майстри спорту Крістіна Литвиненко завітали до Центру обслуговування платників Чернігівської ОДПІ та задекларували доходи, отримані у 2013 році.

Кожен з спортсменів здійснив свій індивідуальний внесок у добробут держави. Отже, чемпіони є взірцем для інших людей не тільки у спорті, а також у виконанні свого обов’язку перед державою.

«Ми багато виступаємо за кордоном, бачимо, як живуть у європейських країнах, тому вносимо свій внесок у добробут держави. Ми хочемо, щоб наша країна теж стала сильною та багатою». – зазначила майстер спорту з біатлону Сніжана Тісєєва. Приємно відзначити, що з року в рік біатлоністи сумлінно декларують доходи. Зокрема, подає приклад біатлоніст Олексій Петренко, який сам щороку подає декларацію та організував колег по команді.

Заслужений тренер України з біатлону Жанна Степанівна Зоц, яка виховує майбутніх чемпіонів, зазначила, високі досягнення у спортивних змаганнях неможливі без дотримання суворої дисципліни. Так само і сплата податків повинна бути здійснена сумлінно та у встановлені терміни. Держава дбає про фінансування та організацію спортивних змагань, спортсмени демонструють високі результати, захищають честь держави и на міжнародних змаганнях, займають призові місця.

Чернігівщина подарувала світу багато чудових біатлоністів, майстрів спорту зі світовим ім’ям. Зокрема, на чемпіонаті Європи з біатлону, який зараз триває у Чехії, вихованці Чернігівської школи СДЮШОР з лижних видів спорту впевнено завоювали 5 медалей. Приємно відзначити їх серед сумлінних декларантів, які завітають до Чернігівської ОДПІ у березні, після чемпіонатів України та світу.

Директор СДЮШОР з лижних видів спорту Віталій Серафімович Паршуков зазначив, що головні досягнення біатлоністів ще попереду, проте головне у своєму житті вони чітко усвідомили: треба бути свідомим громадянином з активною громадянською позицією, дотримуватись норм законодавства, щоденно дбати про добробут рідної краю, своєчасно декларуючи доходи та сплачуючи податки.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини