Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:00:46

Захід під назвою "Я люблю Україну" днями пройшов у Чернігові в клубі за місцем виховання "Фортуна"

31.01.2014   14:25Агенцiя

Він став фінальним у програмі святкування Дня Соборності та Свободи України, організованою Центром роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання, що тривала цілий тиждень.

«Основою концепції виховання молоді мають стати патріотизм та гордість за власну країну, збереження і відновлення традицій, повага до старшого покоління», - з такою думкою Президента України Віктора Януковича ознайомив учасників заходу начальник відділу у справах сім`ї та молоді міської ради Валерій Семенець.

Він акцентував увагу на ключовій тезі Глави держави, що саме молодь має чітко висловити свою позицію за сучасну розвинену демократичну Україну, саме молодь буде основою завтрашнього громадянського суспільства нашої країни.

Директор Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання В’ячеслав Давидов наголосив, що проведений комплекс заходів мав на меті сприяти формуванню громадянської свідомості у дітей, вихованню почуття патріотизму та любові до України, самоідентифікації себе як представників української нації, передбачав оволодіння новими та актуалізацію вже існуючих знань про Україну.

Виховний захід "Я люблю Україну" в клубі за місцем проживання "Фортуна" став одним із яскравих моментів тижня. Вихованці клубу та педагог-організатор Надія Нікуліна з відповідальністю підійшли до відзначення річниці соборності України. Діти прикрасили приміщення клубу, підготували виступи художньої самодіяльності, а педагог-організатор розробила цікаву програму заходу. Вона складалася з різноманітних інтелектуальних завдань, які містили інформацію про Україну, її населення, досягнення та унікальність нашої держави.

Конкурсні завдання виконували команди вихованців, які вели активну боротьбу за звання найкращого знавця України. Між завданнями команди переглянули номери художньої самодіяльності, що були підготовлені власними силами. Захід пройшов у невимушеній атмосфері: команди жартували, розповідали гуморески, слухали українські пісні, торгувалися, як на справжньому українському ярмарку, за бали.

«Учасники показали себе справжніми знавцями історії, державного устрою України, її культури та традицій, української кулінарії та традиційного національного одягу», - відзначили організатори.

Вдалий захід залишив по собі гарний настрій, яскраві враження, нові знайомства, солодкі цукерки та велику кількість фотографій. Центром роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання заплановано ще багато цікавих, творчих, пізнавальних заходів.

Запрошуємо всіх відвідати найближчий клуб за місцем проживання. Ми – поряд, ми – у кожному районі, ми – за крок від дому.
 

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини