Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:15:52

Міліціонери опікують маленького Іванка

30.01.2014   16:05

Міліціонери Бахмацького райвідділу УМВС в Чернігівській області виступили в ролі янголів-охоронців малюка, від якого відмовилася мама. І діти, й дорослі свято вірять, що якщо сильно чогось бажати, воно обов'язково справдиться. А якщо для матеріалізації заповітних бажань ще докласти певних зусиль, диво точно станеться.

Працівникам Бахмацької центральної районної лікарні було дуже приємно, що в ролі добрих чарівників виступили працівники Бахмацького райвідділу внутрішніх справ.

Міліціонери проявили небайдужість до долі маленького Іванка, який народився минулого року. Від хлопчика відмовилася мама, але шефи в погонах оточили малюка турботою, усіляко підтримують. Тож стало доброю традицією, що дитяче відділення Бахмацької райлікарні отримує подарунки від правоохоронців.

От і цього разу з подарунками до лікарні завітали начальник Бахмацького райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Ігор Антоненко та директор чернігівської фірми «СТВ-Чернігів» Марина Левченко. Гості привезли дитячому відділенню нові зручні ліжечка та такі необхідні засоби гігієни.

Завдяки небайдужості правоохоронців і підприємців сталося диво, адже маленький Іванко, яким опікувалися бахмацькі міліціонери, віднайшов нову родину. Начальник Бахмацького райвідділу внутрішніх справ Ігор Антоненко впевнений, що разом із небайдужими помічниками міліціонери допоможуть знайти нову сім'ю і маленькій Вікторії, яка теж залишилася без материнського піклування і на даний час перебуває в дитячому відділенні Бахмацької центральної районної лікарні.

Працівники Бахмацького райвідділу міліції завжди займають чітку громадянську позицію, наприклад, вони беруть участь у благодійних акціях по здачі крові тим, хто цього потребує. Так, 21 міліціонер райвідділу здав по 340 мілілітрів крові. Весь отриманий матеріал перейшов у розпорядження станції переливання крові і в подальшому буде використаний для лікування хворих дітей Бахмаччини.

Недарма в народі кажуть: "Роби добро і не згадуй про нього, воно до тебе стократ повернеться". Вдячні медики подякували благодійникам і побажали їм здоров'я, наснаги, витримки і терпіння на професійній ниві, щоб вони ще багато років дарували і примножували добро на українській землі.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.