Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:22:57

Посадовця викрито на отриманні 4,5 тисяч гривень неправомірної вигоди

22.01.2014   15:36

Прокуратура Чернігівської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди начальником одного з відділів Управління державного нагляду Державної фітосанітарної інспекції Чернігівської області.

хабар

хабар

Посадовця викрито співробітниками міліції після отримання ним 4,5 тисяч гривень неправомірної вигоди за проведення фітосанітарних процедур та видачу карантинного сертифікату на транспортування лісопродукції.

Відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочато за правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 368 КК України. Досудове розслідування проводить СУ УМВС України в Чернігівській області. Хід розслідування взято на контроль прокуратурою області.

17 січня за рішенням суду посадовця було взято під варту.
Згідно з чинним законодавством, при обранні запобіжного заходу тримання під вартою судом визначається і розмір застави,  при внесенні якої особа підлягає звільненню з СІЗО.

Зважаючи на це, 20 січня після внесення застави посадовця було звільнено з-під варти.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини