Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:40:58

В Чернігові міліція затримала чоловіка, який завдав ножових поранень трьом громадянам

20.01.2014   14:09

Звинувачуючи молоду співмешканку у всіх своїх бідах, зрілий чоловік завдав їй ножових поранень. В подальшому під руку різника потрапили знайомий жінки та її матір.

До Чернігівського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення, що на сходовій клітині одного з будинків міста отримали ножові поранення молода жінка та її знайомий.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу. Потерпілими виявилися 30-річна жінка та її знайомий. З тяжкими тілесними ушкодженнями обох було направлено до міської лікарні. Міліція почала пошуки підозрюваного - колишнього співмешканця жінки, старшого від неї на 26 років.

Як з'ясували правоохоронці, через різницю у віці співмешканці то розходилися, то сходилися знову. Під час чергової спроби розпочати стосунки чоловік звинуватив співмешканку у невірності і наніс їй декілька ножових поранень. Зазнав травм і знайомий жінки, який кинувся захищати її від колишнього. Отримала ножові поранення і мати співмешканки, яку розлючений чоловік зустрів на вулиці. Врятували жінку випадкові перехожі та теплий одяг.

Як розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чернігівського міського відділу внутрішніх справ Вадим Парфентьєв, працівники міліції швидко встановили особу і місце проживання «різуна», але той вдома та у знайомих не з'являвся, а переховувався в різних кутках міста. Проаналізувавши біографію і психологічний портрет чоловіка, досвідчені оперативники були переконані, що колишній співмешканець скоро знову захоче зустрічі з колишньою співмешканкою. Міліціонери встановили цілодобове чергування біля будинку потерпілої. Це дало свій позитивний результат. Одного вечора «різун» знову там з'явився, після чого був затриманий оперативниками.

В ході подальшої перевірки оперативники встановили, що майже 20 років тому чоловік був тричі засуджений. Один раз у вигляді позбавлення волі строком на 6 років за... спричинення тілесних ушкоджень своїй нареченій! А після звільнення з місць позбавлення волі він із нею одружився. Добиваючись взаємності від жінки, він так і не розлучився з офіційною дружиною.

Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактами спричинення тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.