Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:16:34

У Чернігові міліція затримала звідницю, що забезпечувала клієнтам задоволення і ... тяжкі хвороби

16.01.2014   10:45

В Чернігові працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Управління МВС в області затримали місцеву жительку, яка обрала собі за джерело постійних доходів - звідництво.

23-річна жіночка підшукувала дівчат для надання інтимних послуг клієнтам. Для популяризації свого бізнесу активно користувалася сучасними технічними досягненнями — сайтами Інтернет-оголошень та соціальними мережами.

Як зазначив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернігівській області Антон Милосердов, послуги дівчат, серед яких, до речі, були і дві неповнолітні, звідниця оцінювала у 800 гривень за годину. Із зазначеної суми, 400 гривень громадянка забирала собі, решта діставалися дівчатам. Звідниця працювала чітко і професійно: на підшукування жінки легкої поведінки витрачала близько 20 хвилин від моменту отримання замовлення. Потенційні клієнти телефонували до неї, а невдовзі вже прибували «на оглядини». Найчастіше знайомство замовників із дівчатами відбувалося просто біля дев’ятиповерхівки, де мешкала звідниця.

У гонитві за швидким, хоча й недешевим задоволенням деякі клієнти зовсім забували про медичний аспект справи та пов’язані з ним ризики. Як з’ясувалося згодом, цілком даремно. Одна з жінок, що надавали сексуальні послуги, виявилася носієм тяжкого венеричного захворювання. Про це звідниця дізналася далеко не відразу, але після отримання такої неприємної інформації просто відмовилася від послуг небезпечної працівниці. Решта ж продовжили працювати у звичному режимі.

Діяльність звідниці та її підопічних працівники міліції ретельно задокументували. На кожну з учасниць незаконного та аморального бізнесу чекає передбачена законом відповідальність. В процесі документування правоохоронці не лише докладно встановили роль та місце звідниці у справі надання сексуальних послуг, а й довели участь п’яти.
Відносно організаторки незаконного бізнесу розпочато три кримінальних провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 302 Кримінального кодексу України. Нагадаємо, що стаття 302 Кримінального кодексу України (звідництво з метою наживи) передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. А якщо до надання сексуальних послуг було залучено неповнолітню, то такі дії караються позбавленням волі на строк від 2 до 7 років.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини