Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 14:03:16

На Чернігівщині план відбору громадян на військову службу за контрактом виконано на 100%

30.12.2013   14:51

Цього року 336 мешканців Чернігова та області розпочали службу у Збройних Силах України як військовослужбовці за контрактом.

Працівники військових комісаріатів області провели чимало заходів з агітації на військову службу за контрактом для мешканців Чернігівщини.

Ярмарки вакансій, які періодично відбувалися у Чернігові та районних центрах області, ніколи не обходяться без участі військових. На такі заходи, завжди збиралося найбільше молоді, там вони отримували довідкову друковану інформацію, спілкувалися з фахівцями. Допомагали інформувати спільноту й засоби масової інформації. 

– Робота проводилася і у центрах зайнятості. З цією метою використовувалися рекламні проспекти. Працюючи у навчальних закладах, працівники військкоматів віддавали перевагу особистому спілкуванню з потенційними кандидатами на проходження військової служби за контрактом. Велику зацікавленість у потенційних контрактників викликали тематичні відеоролики, присвячені проходженню військової служби за контрактом у різних видах Збройних Сил України, інформація про військові навчальні заклади, вимоги до вступу та спеціальності, за якими готують майбутніх офіцерів. – повідомив обласний військовий комісар полковник Костянтин Нікулін.

З усіх прийнятих у 2013 році громадян на професійну військову службу 114 юнаків служать у різних родах Сухопутних військ, 36 чоловік - у військових частинах Повітряних Сил, 38 – у Військово-морських Силах та 32 - у Високомобільних десантних військах. Решта – 116 осіб служать у частинах центрального підпорядкування.

За підсумками цієї роботи на Чернігівщині в кращу сторону відзначені колективи Корюківського, Ріпкінського, Ічнянського, Городнянського, Бахмачського та Чернігівського об’єднаних міських та районних військових комісаріатів.

Олег Сушинський

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини