Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:02:40

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.12.2013   10:18

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 19 грудня по 08 годину 20 грудня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 3 пожежі, з яких 1 на об'єкті, 2 в житловому секторі.

1. Пожежа на об'єкті м. Чернігів, вул. Кітіцина О 09 год. 41 хв. сталася пожежа побутового приміщення в складській будівлі. Вогнем знищено майно, пошкоджено стіни та перекриття на площі 35 кв.м. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 300 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Івашківка О 21 год. 55 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Бахмацький район, м. Батурин, вул. Щорса О 00 год. 52 хв. сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, частково пошкоджено стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

Виявлення та знищення ВНП

19.12.2013 року о 13 год. 50 хв. на відкритій території біля с. Сухополова, Прилуцького району було виявлено 34 артилерійські снаряди калібром 75 мм часів ВВв. Місце знахідки охороняється співробітниками Прилуцького МВ УМВС України в області. Знищення даних ВНП планується здійснити групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП УДСНС у Чернігівській області 20.12.2013 року.

Інші повідомлення:

Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 34 одиниці спеціальної техніки та 42 працівника. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.