Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:16:04

Чернігівська міліція знешкодила групу наркоторгівців

26.11.2013   07:50

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Управління МВС України Чернігівській області затримали озброєну групу осіб, які займалися збутом амфетамінів на Придесенні.

Розробка групи тривала протягом півроку. Працівники відділу БНОН обласної міліції спільно з колегами з Чернігівського міського відділу за цей час встановили всіх учасників групи наркоторгівців, провели та задокументували кілька оперативних закупок амфетамінів.
Також правоохоронці встановили канали надходження небезпечної психотропної речовини на Чернігівщину та місця її подальшого збуту.

Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Олександр Михайлик: «До складу злочинної групи входили троє чоловіків віком від 35 до 40 років, офіційно безробітні, один з яких був раніше засуджений за вбивство. Виявилося, що ця група мала досить розгалужені зв'язки. Товар для продажу ділки отримували з країн Західної Європи. Далі амфетамін фасувався окремими дозами і невеличкими партіями розповсюджувався серед споживачів у Чернігові та області».

Коли всі необхідні оперативні заходи були проведені та отримані санкції на проведення обшуків, працівники відділу БНОН за підтримки колег з карного розшуку та бійців спецпідрозділу «Беркут» одночасно затримали всіх учасників групи.

За місцем проживання затриманих було проведено шість обшуків, виявлено та вилучено 130 грамів амфетаміну (за цінами «чорного» ринку коштують близько 40 тисяч гривень), гроші в сумі 32 тисячі гривень, отримані від продажу наркотиків, а також 5 одиниць зброї. Також накладено арешт на автомобіль «BMW», що належить затриманим, ринкова ціна якого складає близько 250 тисяч гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України «...збут психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна. Триває слідство.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини