Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:45:00

Псевдовиконкомівці в ніжинців просять грошей на лікування

25.11.2013   13:21Агенцiя

Від помешкання до помешкання ніжинців ходять невідомі особи й просять трохи матеріально допомогти, розповів заступник міського голови Олег Баранков.

«Люди ходять по будинках, представляються членами виконкому й просять пожертвувати гроші на лікування якоїсь дитини», — сказав Олег Григорович.

Хтось жертвує без зайвих питань, а хтось намагається розпитати, що за дитина, що з нею сталось, чим вона хвора. На що «збирачі коштів» обурено питають: «Як? Хіба ви не чули?», — розповів Олег Григорович.

У тому, що це не правда й виконком не збирає кошти, тим паче в такий спосіб, переконував заступник міського голови. «Члени виконкому не мають права та й ніколи не ходили й не підуть по квартирах збирати гроші. Для цього є спеціальні програми та благодійні рахунки», — наголошував Олег Григорович.

Проте, у міліції інформацію про «осіб-благодійників» не підтвердили. Правоохоронці сказали, що до них ні заяв із цього приводу, ні повідомлень не надходило, поки що.

Та, все ж таки, будьте обережними й не довіряйте стороннім людям, які стукають до вас удвері й просять матеріальної допомоги. І пам'ятайте, що ошуканих і обдурених щодня стає більше.


http://www.uezd.com.ua/page/psevdovikonkomivci-v-nizhinciv-prosyat-groshej-na-likuvannya.html

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.