Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:54:02

На Чернігівщині чоловіки бояться вийти на вулицю через збоченця

23.11.2013   13:22Агенцiя

Невідомий жорстоко познущався над хлопцем. Хлопця, якого згвалтували, знайшли напівживим в калюжі.

На Чернігівщині у селі Орлівка чоловіки бояться вийти на вулицю, там зараз шукають збоченця. Невідомий жорстоко познущався над парубком.

Селяни підозрюють один одного. А хлопець, який знайшов напівживого односельця в калюжі і привів його додому, взагалі зник.

Він боїться перетворитися з рятівника на головного підозрюваного, і не виходить на зв'язок із рідними, йдеться в сюжеті ТСН.

Олена Пивовар упевнена, що втратила зв'язок з сином через нічну пригоду. 21-річний Артем близько півночі повертався додому. У калюжі посеред вулиці він побачив голого чоловіка. На Чернігівщині орудує збоченець "Він побіг в одну хату — не відкрили. Побіг до Яни. Вона покликала батьків. Батьки, сестра і мій син поклали його на покривало і понесли додому", - розповіла мати Артема Олена Пивовар.

За словами медиків, ще б хвилин 20 і хлопець би помер від внутрішньої кровотечі, або просто замерз. Про таке збочення у селі ніколи і не чули. "Це було таке маленьке дерево, зрубане, чи зламане, я не знаю. Ми потім подивилися, а на ньому десь отак кінчик був у крові", - говорить сімейний лікар Галина Полегенько.

Поки шукають ґвалтівника, на вулицю бояться виходити і жінки, і чоловіки. Люди підозрюють один одного, а підозрювані виправдовуються і шукають алібі.

На допити до міліції у цій жахливій справі викликають односельців потерпілого. "Я проходив поліграф. Якраз в Чернігові у справах був", - розповів житель села Сергій Карнаух. Потрапив під підозру і він. Чоловік припускає, що через те, що його брат щойно вийшов з в'язниці.

Артему Пивовару, який знайшов потерпілого, також рекомендували пройти перевірку на детекторі брехні, однак дорогою до Чернігова він зник. "Він сказав - я не хочу. Поки не знайдуть винних, він не повернеться. А де він, я не знаю", - говорить його мати.

Односельці губляться у здогадках, хто міг таке зробити. "Навряд, Артем такого не зробить", - говорить місцевий житель. "Та один там нічого не зможе зробити. Це не одна, це дві або три людини", - вважає інший мешканець села.

Сам потерпілий наразі у стані шоку в лікарні. Він узагалі нічого не може пригадати. Хлопець не пам'ятає нападників, тому хвилюється, щоб не покарали невинного.

Чи справді основним підозрюваним є хлопець, який знайшов потерпілого, у міліції не коментують. Там посилаються на таємницю слідства. Тим часом, мати хлопця благає сина повернутися додому і розказати слідчим усе, що знає. Вона впевнена, що це допоможе знайти справжніх злочинців і повернути селу спокій. Раніше повідомлялося, що у Києві зразковий батько двох хлопчиків гвалтував школярок.

Журналісти ТСН Алла Скорик, Василь Кобець.


http://tsn.ua/ukrayina/na-chernigivschini-choloviki-boyatsya-viyti-na-vulicyu-cherez-zbochencya-321665.html
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини