Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:58:59

Кривдника літньої жінки держохоронці затримали по "гарячих слідах"

06.11.2013   14:46Агенцiя

5 листопада 2013 року, завдяки оперативному реагуванню групи затримання Чернігівського управління Державної служби охорони, вдалося затримати зловмисника, який пограбував літню жінку.

О 7:55 до наряду групи затримання звернулась літня жінка з закривавленим обличчям й попросила знайти кривдника, який внадився до її оселі. Як стало відомо, жінка 73 років, перебуваючи одна вдома, відкрила двері наочно знайомому чоловіку, а той, в свою чергу, «обчистив» її шафу.

Літня жінка як могла чинила опір зловмисникові, але марно – молодик кілька разів вдарив її в обличчя і, збивши стареньку з ніг, зник в невідомому напрямку. Оговтавшись, жінка вибігла на вулицю, щоб покликати на допомогу. На щастя, поряд якраз перебували працівники наряду групи затримання ДСО.

Отримавши від старенької прикмети кривдника, держохоронці негайно взялися відпрацьовувати прилеглий район. Розпочали з ринку, котрий знаходився поблизу будинку й не даремно – зловмисник вже розпочав торгувати викраденими речами. Кривдника потерпіла жінка відразу впізнала. Викрадене було вилучено, правопорушника затримано.

Для з’ясування обставин події зловмисника, 33-річного місцевого жителя, було доставлено до Чернігівського міського відділу міліції. Наразі по даному факту вирішується питання про порушення проти затриманого кримінальної справи за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Триває слідство.

УДСО при УМВС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини