Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:17:22

Відповідати прийдеться все одно

01.11.2013   07:56Агенцiя

30 жовтня, близько опівночі, прикордонний наряд "Прикордонний патруль" поблизу с.Прогрес Семенівського району, з метою перевірки дотримання правил прикордонного режиму, зупинив мопед, яким, як з'ясувалося в ході перевірки, керував 35-річний громадянин Російської Федерації Віктор К. Пасажиром у нього був 54-річний громадянин України Станіслав П.

Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу в ніші для малогабаритних речей було виявлено акумулятор, схожий на електричне вудилище.

Для встановлення мети їх перебування в прикордонні і можливої підготовки до порушення правил використання об’єктів тваринного світу громадян запросили до відділу прикордонної служби «Семенівка».

За результатами проведеного опитування встановлено, що громадянин України здійснював ловлю риби на р. Снов з використанням електричного вудилища і хоч несприятлива погода спіймати риби не дозволила, за грубе порушення правил рибальства, на нього складено протокол за ч. 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Міру ж відповідальності йому вже визначить суд.

 
О.В.Дудко, помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби, підполковник

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини