Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:49:23

Побували на будівництві каплички і підбили підсумки зробленого за 9 місяців

26.10.2013   12:28Агенцiя

25 жовтня відбулася колегія Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Розпочався цей захід нетрадиційно: всі його учасники зібралися у Краснянському лісництві Чернігівського держлісгоспу, де завершувалося будівництво каплички, яка споруджувалася на кошти лісівників Сіверщини. Якраз напередодні колегії на капличці було встановлено позолочений купол, привезений з Києво-Печерської лаври.

Кожен з директорів лісогосподарських підприємств висадив тут вирощену у своєму господарстві тую. Стрункі деревця заввишки 1 метр радували зір своєю красою.

 

А освятиться капличка 19 грудня, на Святого Миколая-Чудотворця…

Додали доброго настрою усім присутнім і оглядини помешкання, в якому незабаром буде створено Музей лісу Чернігівського ОУЛМГ.

Начальник облуправління Валерій Лозицький, сказав, передаючи загальний настрій: "Хто не знає своєї історії, свого минулого, той не зможе впевнено будувати й своє майбутнє".

Згодом учасники колегії прибули на засідання до актової зали Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Його відкрив і провів Валерій Лозицький. Ішлося про фінансово-господарську діяльність підприємств облуправління за 9 місяців нинішнього року та підбивалися підсумки обласного змагання серед колективів держлісгоспів за ІІІ-й квартал. У вступному слові Валерій Григорович проаналізував роботу чернігівських лісівників за минулий період і відмітив, що всі лісогосподарські підприємства виконали намічені завдання.

З доповіддю виступив Володимир Полубень, начальник фінансово-економічного відділу облуправління. Він, зокрема, підкреслив: за 9 місяців було реалізовано переробленої продукції на суму 271 633, 0 тис. грн. ( Темп росту складає 104,4%). У порівнянні з минулорічним періодом спостерігається зростання.

Середньомісячна заробітна плата штатних працівників підприємств за цей час становить 2 958,60 грн.

Протягом 9-ти місяців було сплачено поточних податків та обов'язкових платежів до бюджетів 37 895,4 тис. грн. (103,2%), в тому числі до державного - 22 987,2 тис. грн. (102,6%) та місцевого -14 908,2 тис. грн. (104,0%). До Пенсійного фонду (єдиний соціальний внесок) від лісівників надійшло 32 063,8 тис. грн.

Після аналітичної доповіді Володимира Полубня відбулася приємна подія - нагородження лідерів ІІІ-го кварталу. Перехідний кубок переможця залишився у колективу Холминського лісогосподарського підприємства (директор Олександр Демченко). ІІ-е місце посів Добрянський держлісгосп (директор Іван Горохівський), а на ІІІ-ому - ДП "Остерське лісове господарство" (директор Юрій Кравчук).

Переможці отримали вимпели та грошові премії.

На колегії розглядалася низка й інших питань.

Про ефективність використання лісосировинних ресурсів доповідав Петро Приходько, начальник відділу лісосировинних ресурсів. Стан підготовки підприємств до роботи в осінньо-зимовий період висвітлив головний спеціаліст відділу лісосировинних ресурсів Володимир Кирієнко. А про кадрове забезпечення галузі проінформував Сергій Мехед, спеціаліст з кадрової роботи та державної служби.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.