Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:49:49

Олег Обушний із огромом планів і Приходько, що не бере фальшиві квіти…

22.10.2013   15:53Агенцiя

У Чернігові, у приміщенні по праву руку від кам’яного Леніна представляли нового керівника. Отже, достатньо раптово, хоч і очікувано новим очільником чернігівської дирекції “Укрпошта” став Олег Обушний. Він змінив на цій посаді Володимира Приходька.

Представити колективу нового директора чернігівського відділення “Укрпошти” прибув зі столиці радник генерального директора Валерій Солод, а також прийшли заступник голови чернігівської облдержадміністрації Віктор Геращенко та заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук. З районів області з’їхались керівники районних відділень “Укрпошти”.

Олег Обушний розповів про плани. Головним у його завданнях на найближчий час є необхідність надавати якісні послуги в кожному з майже 600 поштових відділень, що налічує нині область. Він нагадав, що саме до того закликає і Президент України Віктор Янукович, наголошуючи щодо “якісних і доступних послуг кожному громадянину нашої держави”.

Добре слово на адресу нового керівника сказали Віктор Геращенко та Валентин Мельничук. Вони обоє абсолютно впевнені, що пану Обушному не бракуватиме ні досвіду, ні вміння згуртувати кількатисячний колектив, аби справді ставити перед собою і вирішувати амбітні завдання.

Водночас і присутні при цьому численні працівники звязку, і журналісти були подивовані відсутністю при передаванні “поштової влади” керівника попереднього. В кулуарах пояснили, що ні представник “Укрпошти” зі столиці, ні місцеві представники влади не були проти, аби Володимир Приходько цивілізовано передав печатку й “скіпетр”.

Однак посвячені люди з тутешньої поштової адміністрації авторитетно запевнили, що того категорично не забажав сам Володимир Валентинович. Він нібито сказав, що не звик фальшиво посміхатися і приймати на прощання букет нікому не потрібних квітів.


http://www.hvilya.com/news/oleg_obushnij_iz_ogromom_planiv_i_prikhodko_shho_ne_bere_falshivi_kviti/2013-10-22-3105
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини