Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:54:26

Чемпіонка, активістка, спортсменка і просто красуня. ФОТО

21.10.2013   13:30

Обійшовши у наднапруженій боротьбі 29(!) співробітників-чоловіків та 3-х жінок, старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей капітан міліції Оксана Зубець з Чернігова посіла перше місце у конкурсі «Кращий за професією» серед співробітників КМСД України.

Оксана Зубець

Оксана Зубець

16-17 жовтня в Міністерстві внутрішніх справ України проходив заключний - фінальний етап конкурсу «Кращий за професією» серед співробітників кримінальної міліції у справах дітей України. До столиці помірятися силами, знаннями і вміннями з'їхалися 33 учасники з усіх обласних управлінь МВС України  та лінійних підрозділів.

Почалися змагання зі стройового огляду. Адже охайний зовнішній вигляд - це перше враження про людину, про її образ. Тож прискіпливі судді брали до уваги найменші дрібниці міліцейської форми. Наступний етап змагань - визначення рівня теоретичної підготовки співробітників. На понад 60 запитань учасникам відводилася година часу на роздуми. І завершували перший день змагань - вправи зі стрільби з пістолета Макарова. Якщо за результатами перших двох дисциплінах претендентка з Чернігова була в десятці кращих, то серед чотирьох представниць прекрасної статі вона відстрілялася найкраще. В підсумку вже після першого дня змагань Оксана Василівна впевнено закріпилася у першій п'ятірці учасників.

Другий день змагань був повністю присвячений фізичним вправам на силу, витривалість та вправність. І тут знов не було рівних оперуповноваженому СКМСД з Чернігова Оксані Зубець. У силових вправах з віджимання від підлоги та вправності у прийомах рукопашного бою вона впевнено обійшла не лише жінок-конкурсанток, але й чоловіків. Варто лише зазначити, що спаринг-партнером з рукопашного бою у неї був представник Миколаївщини - майстер спорту з боротьби дзюдо. За підсумками двобою капітан міліції Зубець О.В., до речі, теж майстер спорту, але вже з боротьби самбо, неодноразовий призер європейських та світових чемпіонатів, набрала максимальну кількість балів - 5.

Із кросом на дистанцію в один кілометр Оксана Василівна теж впоралася успішно. В підсумку - перше місце, почесна грамота і кубок. В Чернігові переможницю тепло привітали колеги не лише з сектору КМСД, але й інших підрозділів УМВС області.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини