Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:29:35

У Чернігові відбулися перші заняття юних банкірів

08.10.2013   14:50Агенцiя

В Україні відкрила новий навчальний рік унікальна дитяча Бізнес-Школа “Юніорбанк”, в якій півмільйона школярів з усіх регіонів України розпочнуть або продовжать опановувати основи підприємництва та фінансів,

братимуть участь у ділових іграх та тренінгах, стажуватимуться в банку, а також користуватимуться банківськими послугами за допомогою “дитячої” пластикової карти Junior. Як повідомили в ПриватБанку, який запровадив національну систему фінансового навчання дітей у 2010 році, заняття в Бізнес-Школі доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні.

В Чернігівському РУ програма фінансової грамотності “ЮніорБанк” стартувала 27.09.2013 першим тренінгом, який було проведено в головному відділенні Чернігівської філіі банку за адресою: м.Чернігів, вул. Серьожнікова, 6.

“Сьогодні в ЮніорБанку найпотрібніші і цікаві економічні знання отримують більше півмільйона дітей, а нашими методиками навчання користуються вчителі кожної четвертої української школи, – каже керівник Юніорбанку Віолетта Сосновська. – Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності – з’явиться декілька нових захоплюючих практичних занять, а кращі учні Бізнес-Школи будуть заробляти бали і зможуть обмінювати їх на подарунки та призи ЮніорБанка” .

У новому навчальному році з’явилися і приємні нововведення. У рамках практичного курсу банківської та фінансової грамотності кращі учні Бізнес-Школи зможуть “заробити” собі просунуті планшети, а переможці практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл поїдуть до Києва на передноворічну прем’єру нового мультфільму студії Уолта Діснея.

Програма фінансової грамотності “ЮніорБанк” принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників – можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися “дорослими” можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об’єднуючи більше 500 000 школярів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини