Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:14:37

З 1 жовтня почне діяти електронний квиток

01.10.2013   07:56Агенцiя

"Укрзалізниця" з 1 жовтня 2013 року впроваджує послугу посадки за електронними квитками у потязі №11/12 «Київ-Сімферополь-Київ».

«Починаючи з 1 жовтня пасажири, які придбали квитки через офіційну он-лайн систему "Укрзалізниці" booking.uz.gov.ua на потяг № 11/12 «Київ-Сімферополь-Київ», можуть, не звертаючись до залізничної каси, із самостійно роздрукованими електронними проїзними документами вирушати на посадку до потяга», – зазначено в повідомленні прес-служби «Укрзалізниці».

Оформлення електронних проїзних документів припиняється за годину до відправлення потяга з початкової станції маршруту. Придбані електронні квитки на потяг № 11/12 матимуть статус розрахункового документа (фіскального чека) та будуть легітимними для звітності.

В «Укрзалізниці» зазначили, що квитки, придбані на цей поїзд через Інтернет до 1 жовтня, незалежно від дати поїздки, не дають права прямої посадки у потяг - їх потрібно обміняти у залізничній касі на проїзні документи, роздруковані на бланках встановленого зразка.

У відомстві також поінформували, що у жовтні "Укрзалізниця" планує розширити перелік потягів, на які пасажири матимуть змогу придбати електронні квитки. Зокрема, послугу буде впроваджено у потягах: № 91/92 «Київ-Львів-Київ», №79/80 «Київ-Дніпропетровськ-Київ», №105/106 «Київ-Одеса-Київ», №63/64 «Київ-Харків-Київ». До кінця року заплановано запровадити електронні квитки в усіх пасажирських поїздах внутрішнього сполучення.

Додамо, що з 1 жовтня "Укрзалізниця" підвищує ціни на квитки на 10%. Незмінними залишаться ціни тільки на поїздки у вагонах СВ і швидкісних потягах. Обіцяють, що до кінця року ціни більше не зростатимуть.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.