Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:19:00

Конкурс студентських робіт до Дня українського козацтва за підтримки першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса та депутатів Чернігівської міської ради

28.09.2013   18:21Агенцiя

У рамках проголошених Президентом України соціальних ініціатив щодо підтримки та розвитку талановитої молоді у м. Чернігові продовжується конкурс творчих робіт серед студентів вищих навчальних закладів.

Другий етап конкурсу, присвячений Дню українського козацтва, відбудеться протягом жовтня 2013 року. Його мета – відродження традицій національно-патріотичного виховання молоді, підтримка обдарованих і небайдужих молодих людей.

Вимоги до змісту: робота повинна бути виконана у формі твору-есе і відповідати наступним вимогам:
• мати унікальну назву;
• розкривати точку зору автора щодо ролі та місця українського козацтва на різних етапах розвитку нашої держави;
• обсяг: 1–2 сторінки, формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14, мова – українська, російська.

Всі надіслані роботи будуть перевірятися на унікальність. Почуття гумору вітається

Умови проведення: у конкурсі візьмуть участь роботи, надіслані до 13 жовтня 2013 року включно. Всі отримані роботи будуть оприлюднені на сайті Чернігівського студентського порталу (http://stydent.org.ua/) у День українського козацтва – 14 жовтня.

З 14-го по 17-те вересня (орієнтовно) відбудеться смс-голосування, за результатами якого будуть визначені кращі роботи на “Призи глядацьких симпатій”. Вони повинні набрати не менше 20 голосів.

Автори кращих робіт (за рішенням журі та за результатами смс-голосування) отримають грошову винагороду та дипломи переможців.

Роботи надсилати на адресу електронної пошти novosti@stydent.org.ua. Обов’язково вказувати прізвище, імя, по батькові автора, мобільний телефон, назву вищого навчального закладу, факультет (Інститут) та номер групи.

Учасники конкурсу: студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації м. Чернігова. Конкурсант, який подає роботу для участі в конкурсі, погоджується, що організатори залишають за собою право публікації та поширення кращих творів з урахуванням авторських прав конкурсанта.

http://stydent.org.ua/konkurs-studentskikh-robit-do-dnya-ukrajinskogo-kozatstva-za-pidtrimki-pershogo-zastupnika-chernigivskogo-miskogo-golovi-sergiya-androsa-ta-deputativ-chernigivskoji-miskoji-radi.html

 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини