Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:50:59

Алгоритм взаємодії “військкомат-військова частина” щодо залучення молоді на військову службу за контрактом дає позитивний результат

28.09.2013   17:59

У Чернігівському об’єднаному міському військовому комісаріаті активно проводиться щоденна робота щодо комплектування військових частин Збройних Сил України військовослужбовцями-контрактниками.

Зокрема, за ініціативи міського військового комісара полковника Володимира Кравчука та командування військових частин відпрацьовано чіткий алгоритм залучення призовної молоді до служби за контрактом у конкретно визначені установи та підрозділи української армії.

Так, днями у Чернігові працівники міського військкомату та особисто головний старшина 2-го окремого польового вузла зв’язку Генерального штабу Збройних Сил України старший прапорщик Леонід Коваленко провели ряд зустрічей і співбесід з чернігівською молоддю та відібрали необхідну кількість юнаків.

– За п’ять днів нашої спільної роботи ми відібрали на військову службу за контрактом 10 кандидатів. З них три – вже в армійському строю. Відпрацьований нами алгоритм чіткої взаємодії “Військкомат – військова частина” себе виправдав. У подальшому плануємо запрошувати представників інших військових частин на такі заходи. Адже після почутої інформації про установу, життя та побут, молодь все більше звертається до нас з проханням піти до армії, – повідомив військовий комісар полковник Володимир Кравчук.

За його словами, сьогодні військова служба за контрактом на ринку праці у місті Чернігів стала конкурентоздатною, адже держава вживає заходів для забезпечення гідного рівня життя військовослужбовців.Втім, далеко не всі бажаючі можуть потрапити служити.

– Загалом, при річному плані загальною кількістю 48 чоловік, ми відібрали уже 33 молодиків. Відбір досить жорсткий. Основні критерії – це добра фізична підготовка, стан здоров’я, морально-психологічні стан. На першому місці стоїть якісний підбір кандидатів.- підсумував військовий комісар.

Слід додати, що Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат являються одним з кращих серед райвійськкоматів Чернігівщини за показниками цієї роботи.


 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини