Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:07:22

Прокурором у державну власність повернуто цінні землі

21.09.2013   14:14

Ічнянським районним судом підтримано позицію прокуратури Чернігівської області про незаконність розпорядження Ічнянської райдержадміністрації та виданого на його підставі державного акту, згідно яких у власність приватній особі передано 0,74 га земель природно-заповідного фонду вартістю понад 65 тисяч гривень.

Зверненню до суду передувала прокурорська перевірка, якою встановлено, що відведення ділянки для ведення особистого селянського господарства відбулося за рахунок земель, які перебувають у постійному користуванні Національного історико-культурного заповідника “Качанівка”.

Прокуратурою області було розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадових осіб Ічнянської районної державної адміністрації та відділу Держземагентства в районі.

Досудове розслідування по ньому наразі триває.

Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.