Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:58:27

Державтоінспекція відвідала підшефний заклад

18.09.2013   07:32

Управління Державної автомобільної інспекції УМВС України в Чернігівській області бере постійну участь у допомозі школі-інтернату, котра знаходиться в селищі Березне Менського району. Ось і днями працівники ДАІ на чолі з заступником начальника УДАІ в області Олександром Моторним в черговий раз відвідали дітей, які їх радо зустрічали. Як і завжди, гості приїхали не з порожніми руками, тож діти залишилися дуже задоволені отриманими подарунками.

Директор закладу зі своїми вихованцями провела для гостей екскурсію по території навчального закладу.

Дійсно, для дітей, позбавлених батьківської любові і тепла, є всі необхідні умови для навчання й розвитку дитини в цьому закладі. Підтвердженням гарних умов у школі-інтернаті є те, що правоохоронці побачили на власні очі.

Хоча дівчатка і позбавлені маминих порад, але тут вони можуть отримати всі вміння і навички на уроках трудового навчання, де є всі необхідні умови: побутові  кухонні прилади, швейні машинки, а також можуть навчитися правильно сервірувати стіл. В історичному куточку «Світлиця» представлені українські вишиванки та предмети побуту.

Активну участь у підготовці вихованців до життя беруть вихователі та вчителі. З їхньої ініціативи створюються гуртки: шиття, столярної справи, рукоділля тощо.

Діти повноцінно, комплексно харчуються 5 разів на день. Ніби все добре, та тільки дітям не вистачає тепла батьківського дому, родинного затишку, дбайливих маминих рук. Тож для того, щоб хоч якось усе це компенсувати, доставити дітям радість, працівники Державної автомобільної інспекції час від часу і відвідують своїх підопічних. Закликаємо і інших благодійників робити цю добру справу, постійно проявляти свою турботу та любов до дітей, особливо тих, які з якихось причин позбавлені батьківської ласки.

Наприкінці заходу заступник начальника відділу кадрової та профілактичної роботи УДАІ УМВС в області Олена Царюк провела з учнями 5-го класу урок безпечної поведінки на дорозі.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.