Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:55:17

В селі під Черніговом міліція припинила роботу гідропонічної наркооранжереї

06.09.2013   08:09

В селі під Черніговом міліція припинила роботу (фото1)Застосовуючи гідропонічний метод, селянин в одній з кімнат приватного будинку вирощував марихуану найвищого ґатунку. Під час проведення операції “Мак” співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Чернігівської міліції отримали оперативну інформацію, що 30-річний мешканець села Полуботки Чернігівського району вдома займається вирощуванням марихуани.

В селі під Черніговом міліція припинила роботу (фото2)В ході санкціонованого обшуку в оселі підозрюваного було виявлено 116 рослин коноплі, які господар вирощував у кімнаті будинку гідропонічним методом, використовуючи спеціальне обладнання для підтримки стабільної температури, рівня вологості та освітлення у приміщенні.

В селі під Черніговом міліція припинила роботу (фото3)Також в оселі було виявлено і вилучено суху речовину рослинного походження вагою близько 200 грамів. За цінами чорного ринку вартість вилученого складає близько 600 тисяч гривень. Підозрюваний в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

В селі під Черніговом міліція припинила роботу (фото4)За даним фактом здійснюється досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 309, 310 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво наркотичних засобів) – карається позбавленням волі на строк до 3 років.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.