Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:41:03

В Чернігові міліціонера та його дівчину звинуватили у кривавій бійні. ВІДЕО

28.08.2013   10:24Агенцiя

Співробітник ППС наполягає на тому, що бійка була "підставою", а сам він просто захищався

Шестеро чернігівців обвинувачують патрульного постової служби в участі у кривавій бійні в підземному переході. Мовляв, правоохоронець, який у той момент не був при виконанні службових обов'язків, разом із другом побив двох хлопців. А потім іще накинувся на чотирьох перехожих, які намагалися сутичку зупинити.

Дві Світлани разом з двома хлопцями саме поверталися додому після дискотеки, коли у підземному переході побачили бійку.

- Нападників було двоє, - каже Світлана. - Хлопці вже лежали на підлозі і не чинили опору.

Вона намагалася зупинити бійку, однак, і сама отримала по голові. Згодом дівчата дізналися, що один з учасників сутички — співробітник патрульно-постової служби. Із ним була його дівчина. Обидві Світлани впевнені, що на перехожих напали заради розваги. Апогеєм мала бути бійка один на один між дівчатами.

- Вони пропонували нам один на один побитися, - розповіла Світлана Сластьон.

Після бійки один хлопець потрапив до лікарні з переломом ноги, а дівчата та їхні супутники пішли знімати побої. Вони написали шість заяв до міліції на дії патрульного.

Утім, він сам переповідає історію інакше. Буцімто, це він став жертвою аферистів, які спровокували його на конфлікт. Спочатку двоє хлопців причепилися до зовнішності його друга і заманили їх у підземку. Потім з'явилися ще четверо.

- Я думаю, це було все награно, сплановано. Щоб збити з нас грошей. Вони вимагали з нас спочатку по $500, потім по 10 тис. грн кожному. Якщо, мовляв, ви хочете далі працювати, то ми заяви заберемо, а ви нам платите", - заявив співробітник ППС Руслан Солуян.

Дівчина міліціонера запевняє, що бійки вони не влаштовували, а захищалися.

- Я нікого й пальцем не чіпала, я не встигла навіть захиститися. Вона мене схопила за волосся і давай бити по голові. Це добре, що так закінчилося, що я жива і здорова, - каже потерпіла Христина Миронова.

Справу з обвинуваченням міліціонера направили до суду.

- Підозрюваним інкримінують хуліганство, вчинене групою осіб, та заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень", - повідомила прес-секретар обласної прокуратури Марія Руденок.

Після суду вирішать і долю правоохоронця, принаймні, чи залишиться він на службі.

Кореспондент ТСН Алла Скорик

Останні новини Чернігівщини

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини