Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:15:17

На 14 років засудили екс-міліціонера, який напав з ножем на вагітну дівчину

02.08.2013   14:27Агенцiя

Ніжинський суд засудив до 14 років в'язниці екс-майора міліції з Борзни Сергія Ярошенка, який напав з ножем на 21-річну Оксану Циганок.

Ярошенко

Ярошенко

"Державний обвинувач просив для обвинуваченого покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією. Суд засудив його до 14 років з конфіскацією, а також зобов'язав виплатити постраждалій 200 тисяч гривень моральної компенсації і оплатити лікування", - розповіли в прокуратурі Чернігівської області.

Сам Ярошенко свою провину не визнав. Він заявив, що під час нападу був в іншому кінці міста, у себе вдома.

Провину Ярошенка підтвердили не тільки свідки і жертва, а й експертиза. На його светрі знайшли кров Оксани Циганок.


Сергій Ярошенко 11 березня увірвався до Циганок у будинок і зажадав повернути борг - 120 тисяч гривень, які дівчина нібито заборгувала, працюючи в магазині його батька.
Коли дівчина відмовилася, він накинувся на неї з ножем. 21-річна мешканки м. Борзна отримала декілька проникаючих ножових поранень у живіт та тяжку різану рану обличчя. В результаті отриманих травм вона ледве залишилася живою і втратила майбутню дитину.
Вказаний факт того ж дня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України, як замах на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини