Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:15:20

Представник МВС України провів низку особистих прийомів у територіальних підрозділах міліції

02.08.2013   07:43

На виконання доручення Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка у ряді територіальних підрозділів міліції Чернігівщини відбулися особисті прийоми громадян, проведені заступником начальника Департаменту ДСО при МВС України Владиславом Красавіним.

Поспілкуватися зі столичним куратором обласної міліції, висловити свої претензії та побажання мали нагоду жителі м. Чернігова, а також Ніжинського, Борзнянського та Сосницького районів.

Першорядною метою виїзних прийомів, як зазначив сам Владислав Миколайович, стала перевірка того, наскільки загалом вдається міліції нова для неї роль “сервісної служби”, передбачена сучасними вимогами Міністерства внутрішніх справ України.

– Наше завдання – з’ясувати з перш вуст, як населення оцінює ті чи інші дії міліції, які має пропозиції щодо поліпшення роботи правоохоронців, підвищення її ефективності, – зауважив Владислав Красавін. – Якщо ж громадяни мають претензії до роботи органів внутрішніх справ або окремих їх співробітників, важливо було надати людям можливість вільно поділитися цією інформацією з відповідальним працівником Міністерства, як важливо у подальшому забезпечити належне реагування на кожен такий сигнал. Якщо у нас відбувається ось такий справжній діалог з населенням, це сприяє відновленню довіри громадян до міліції, допомагає їм повірити у те, що міліціонер – це представник Закону, покликаний захищати і допомагати.

Загалом ці прийоми відвідали понад два десятки громадян. Відвідувачі ставили представникові Міністерства внутрішніх справ конкретні запитання, сподіваючись отримати підтримку і допомогу в розв’язанні наболілих проблем. Серед піднятих ними питань – невдоволення перебігом розслідування деяких кримінальних справ, дорожньо-транспортних пригод, забезпечення громадського порядку.

У загальній масі звернень вистачало таких, що стосуються цивільно-правових відносин і не підпадає під юрисдикцію міліції. У всіх випадках скаржникам було надано кваліфіковані роз’яснення та рекомендації щодо їхніх подальших дій, аби підняті питання були розв’язані належним чином.

Також у ході кожного з прийомів від громадян надходили пропозиції, зокрема, щодо покращення роботи ДІМ. Співрозмовники висловлювали побажання збільшення штату працівників міліції, поліпшення їх матеріально-технічного забезпечення, при цьому відзначаючи, що дільничні інспектори міліції несуть свою службу сумлінно і відповідально, але самого ентузіазму нерідко буває замало для ефективної праці.

Владислав Красавін уважно вислухав кожного з відвідувачів та запевнив, що жодна з заяв не залишиться без його уваги.

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини