Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:56:49

Візуалізуй свої дії!

01.08.2013   07:03Агенцiя

Умови конкурсу Візуалізуй свої дії

В рамках Всеукраїнського проекту “Візуалізуй свої дії!” ми запрошуємо громадські організації, ініціативні групи та окремих активістів, взяти участь у конкурсі відеоробіт та презентувати свої відеоролики, тривалiстю до 3 хвилин, що продемонструють здобутки громадянського суспільства в Україні.

Ваше відео повинно показати волонтерську роботу, вашi досягнення та проекти, ваші надії та бачення розвитку громадянського суспільства в Україні. Воно може прагнути надихнути інших людей на активну громадську діяльність.

 
Умови конкурсу:

Учасники конкурсу:

- громадські організації, ініціативні групи, індивідуальні учасники, незалежно від наявності досвіду зі створення відео/мультимедійних робіт, дії яких спрямовані на розвиток України.

- Кожен зареєстрований учасник конкурсу може подати не більше 5 відеоробіт.

- Рекомендована тривалість відео - до 3 хвилин (допускається невелике відхилення, але не більше 4 хв.)

- Тривалість конкурсу і голосування за відеоролики - з 01 липня до 31 серпня 2013 року. Реєстрація робіт та голосування припиняється 31 серпня в 23:59.

-  Роботи, надіслані після 31 серпня, будуть відхилені від голосування, але будуть розміщені в бібліотеці кращих практик громадянського суспільства.

- Для участі в конкурсі учаснику необхідно обрати одну із запропонованих тем:

Волонтерство, Європейська та Євро-Атлантична інтеграція, Екологія та охорона навколишнього середовища, Права дітей, Молодіжна політика, Права людини та здоров’я, Права меншин, Місцевий та регіональний розвиток, Спорт та туризм, Адвокасі (громадянське представництво), Права людей з особливими потребами, Працевлаштування, Культура (мистецькі ініціативи), Розвиток благодійності, Гендерна рівність, права жінок, насилля проти жінок, Міжнародне Співробітництво, Захист прав людини, Освіта та Навчання, Інше  (теми, які не увійшли до перелічених вище). 

? Формат відео: MPG, MPEG, AVI, MOV, 3GP, MP4, FLV, SWF.

? На конкурс приймаються відео- та мультимедіароботи, створені в різних технічних і творчих стилях. Приймається також документальна, художня та жива зйомка, фото, анімації, мультимедійні презентації, збережені у форматі відео.

? Контент відео може бути створений українською або російською мовами. Ми рекомендуємо також створювати копію на англійській мові для поширення Вашого успішного досвіду роботи на міжнародних теренах.

? На конкурс приймаються виключно авторські роботи (ролики, які були придумані, розроблені та створені самими учасниками конкурсу). Порушення цього правила призведе до дискваліфікації учасника та видалення його роботи.

? Авторські права на створені відеороботи залишається за учасниками конкурсу.

? Учасникам забороняється використовувати спам-технології. Порушення цього правила також призведе до дискваліфікації учасника та видалення його роботи.

? Організатори, спонсори та партнери проекту не несуть відповідальності за суперечки, що можуть виникнути між учасниками конкурсу.

? Переможцем конкурсу стане автор відео, що набере найбільшу кількість голосів на сайті конкурсу. Процес конкурсу буде координуватись за безпосередньої участі команди проекту.

? Результати голосування будуть зараховані виключно на вебсайті конкурсу http://visual-action.com/.

? Переможця конкурсу буде оголошено на початку вересня 2013 року на сайті http://visual-action.com/ та через офіційні сторінки конкурсу в соціальних мережах.

Ваші кроки:

    Зібрати необхідний матеріал для створення відеоролику (фото, відео, аудіо, колажі).
    Створити креативний сценарій Вашого короткометражного фільму - історії успіху.
    Взяти участь у вебінарі (за Вашим бажанням) зі створення відеоролику.
    Змонтувати відео.
    Завантажити Ваше відео на Youtube або Vimeo відеоресурс.
    Заповнити реєстраційну анкету учасника конкурсу
    Додати в анкету посилання на Ваш конкурсний відеоролик.
    Вказати дійсну електронну адресу та отримати лист з підтвердженням реєстрації у конкурсі “Візуалізуй свої дії!”.
    Залучити якомога більшу кількість своїх друзів, партнерів та колег до участі у голосуванні за Вашу відео роботу на сайті проекту  http://visual-action.com/
    Перемогти у всеукраїнському конкурсі “Візуалізуй свої дії!”.
    Отримати запрошення на урочисте нагородження та вручення довгоочікуванного призу - відеокамери!

Якщо у вас є питання або зауваження, пишіть нам за адресою visua2013@gmail.com
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини