Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:20:43

Міліціонери подарували дітям свято

27.07.2013   13:04

У рамках операції “Літо-2013” працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області спільно з кінологами влаштували дітлахам, що відпочивають у оздоровчих таборах “Електронік” та “Барвінок”, показові виступи службових собак.

Міліціонери часті гості у таборах відпочинку, адже вони вносять різноманіття у дозвілля дітей. І цього разу візит правоохоронців став для дітей яскравим святом, на якому відпочивальники ознайомилися з використанням службових собак у повсякденній міліцейській діяльності.

Спочатку діти поспілкувалися з оперуповноваженим сектору кримінальної міліції у справах дітей капітаном міліції Оксаною Зубець. У невимушеній атмосфері міліціонер нагадала підліткам про необхідність належної поведінки на території табору, разом діти повторили правила безпечної поведінки на воді та в побуті, а старшим нагадали про недопущення вживання спиртних напоїв, наркотичних речовин та тютюнопаління.

Із захопленням вихованці слухали розповідь кінолога як несуть службу міліцейські собаки, як вони затримують злочинців і шукають наркотики ї вибухівку. Гучними аплодисментами супроводжували дітлахи виступ чотирилапих помічників правоохоронців. Крім різних трюків, службові собаки показували свою майстерність, безпомилково розшукуючи сховані дітьми речі. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій і довго ділилися враженнями.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.