Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:53:37

Жителі Чернігівської області за півроку накупили нових легковиків на 22 мільйони доларів

18.07.2013   14:46Агенцiя

У першій половині 2013 року жителі Чернігова та області купили 1200 нових легкових машин, на які витратили 22 мільйони доларів.

Про це повідомляє український сайт купівлі/продажу нових і б/у авто RST.ua

Найпопулярнішими в січні-червні 2013 року в Чернігівській області були автомобілі російської марки ВАЗ. На другому місці в регіоні виявився національний лідер автопродажів вітчизняний ЗАЗ. Третє місце в Чернігові зайняв екс-лідер по країні корейський бренд Hyundai. «Китайська» марка Geely і «японська» Toyota розташувалися на 4 і 5 позиціях відповідно.

У цінових сегментах найбільшим попитом з початку року в чернігівських автосалонах користувалися «бюджетні» авто, вартістю до 17 тисяч доларів - 60%, що є разом з аналогічними даними в Кіровограді найвищим показником з усіх 25 регіонів України. А от частка продажів автомобілів «преміум» і «люкс» класів дорожче 35 тисяч доларів в Чернігівській області за 6 місяців виявилася найнижчою - 7%, і в два рази менше середнього значення в країні. Машини ж від 17 до 35 тисяч доларів склали 33% в регіоні.

Згідно з даними ринку нових авто та реєстрації транспортних засобів, з січня по червень 2013 року включно українці витратили на нові автомобілі майже 2,5 мільярда доларів, купивши при цьому понад 100 тисяч легкових машин.

Прес-служба RST.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини