Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:46:45

"AdrenalinFest" – у Чернігові

17.07.2013   20:48

У Чернігові 27 липня вперше пройде екстремальний фестиваль "AdrenalinFest". Про це під час засідання оргкомітету у Чернігівській облдержадміністрації повідомила координатор проектів фестивалю Анастасія Юрченко.

"Ми раді, що відкриваємо нове місто і сподіваємося, що чернігівці також відкриють для себе нові види автоспорту та наш фестиваль", - сказала вона.

За словами Юрченко, "AdrenalinFest" проводиться в Україні вже четвертий рік.  У Чернігові на колишньому військовому аеродромі у Півцях відбудеться V етап Кубка FAU з гонок на прискорення, або Drag-Racing, організований під егідою Автомобільної Федерації України.

За інформацією організаторів, фестиваль можна вважати унікальним явищем у світі автоспорту, оскільки він об'єднав професійні автогонки й авто-шоу. Загалом змагання є відкритими і участь традиційно у них беруть не лише гонщики з України, а й Росії та Білорусі. Особливий наголос організатори роблять на безпеку учасників і глядачів.

Програма фестивалю також включає широку розважальну шоу-програму для глядачів. Чернігівці і гості міста зможуть спостерігати виступи стантрайдерів – майстрів трюкової їзди на мотоциклі, а також оглянути виставки ретро-автомобілів та тюнінгованих авто.Спеціальним гостем і ведучим фестивалю буде гонщик і шоу-мен Олексій Мочанов. Організатори подякували представникам облдержадміністрації і міської ради за підтримку заходу.

Заступник міського голови Станіслав Віхров висловив сподівання, що фестиваль "AdrenalinFest" започаткує проведення різноманітних заходів на колишньому аеродромі, адже там є умови для організації авто-, мотозмагань, шоу за участю значної кількості глядачів.

"Це початок великої роботи", - зазначив С.Віхров.

За підсумками засідання оргкомітету дано доручення відповідним службам провести підготовчі роботи на території аеродрому та прилеглій території, аби гарантувати безпеку учасникам і глядачам.

Довідка: "AdrenalinFest" проводиться з 2009 року. У 2010 році змагання з гонки на прискорення отримали офіційний статус Чемпіонату України і проводяться під егідою Автомобільної Федерації України (FAU). Уже відбулося 13 заходів, учасниками яких стали спортсмени з України, країн СНД, Прибалтики, Польщі та Німеччини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини