Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:12:45

Сила кохання: побачивши свого судженого, жінка з паралізованими ногами почала ходити. ВІДЕО

11.07.2013   14:16Агенцiя

У невеличкому хуторі на Чернігівщині живе жінка, життя якої вражає.

Вона 27 років пересувалася на інвалідному візочку. Два роки тому сталося диво. Зустрівши кохання, Тетяна почала ходити. Щоправда поки лише за допомогою милиць.

Кожен крок завдає жінці жахливого болю, але Тетяна приховує його за щирою посмішкою. Пригадує – раніше за нею доглядали батьки. Але з віком дедалі частіше дівчина відчувала самотність.

Понад 10 років вимолювала у Бога кохану людину. І таки зустріла. З Володимиром познайомилась у реабілітаційному центрі для інвалідів.

«У нього на той момент була сильна депресія. Він втратив сім’ю і все. Я поговорила з ним, заспокоїла, і так почалася наша дружба», - розповідає Тетяна.

Після 8 місяців спілкування – Володимир запропонував руку і серце. Та прикута до візочка, вона боялася стати тягарем для коханого. Заради нього і почала вчитися ходити.

І вже на весіллі Тетяна була без інвалідного візочка. А за рік – народила здорову дівчинку – Настуню. Чоловік дружиною-героїнею не натішиться.

«Я їй ще казав: де ти була 10 років назад? Якщо б я її не знайшов, то, звичайно, не так би жив», - каже чоловік Тетяни, Володимир.

Тепер щасливе сімейство завжди разом. Навіть по господарству пораються пліч-о-пліч. І це надихає долати труднощі. А їх у родині Єгорових - чимало. Живуть лише на мізерну пенсію по інвалідності у старезному дерев’яному будинку.

Щоправда Володимир самотужки його відбудовує. За кредит поміняв вікна та утеплив стіни. Та життя у селі без вигод для людей з обмеженими можливостями та ще й із восьмимісячною дитиною – суцільне випробування. Та подружжя знову вірить у диво.

«Наша заповітна мрія – щоб знайшлися добрі люди, які знайшли би житло. Хоч якусь маленьку кімнатку, хоч у гуртожитку. А так у мене в житті все є», - каже Тетяна.

 

ICTV
Автор: Наталя Жуковська

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини