Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:41:54

У Чернігові розмалювали рекордну кількість животиків

10.06.2013   16:38Агенцiя

7 червня пройшов щорічний загальноміський творчий проект «Арт-животик», організаторами якого були Центр усвідомленого батьківства «Азбука для батьків» і PR-агентство «Prime media».

Участь в проекті взяли мами з дітьми, а також майбутні мами, які в даний час знаходяться в очікуванні своїх малюків. До речі, в цьому році був встановлений своєрідний рекорд – животики розмалювали більше сорока майбутніх мам.

Даний проект реалізується з метою організації емоційно позитивного дозвілля майбутніх мам і дітей, залучення уваги громадськості до питання «материнства», пропаганди щасливого батьківства серед мешканців міста.

Проект «Арт-животик» залучив маленьких талановитих художників до свята творчості, котре прославляє народження нового життя. Викладачі та учні студії «Арт світ» наносили малюнки на дорогоцінний животик (більшість майбутніх мам самі вибирали сюжет, який найбільш точно відповідав їх внутрішньому стану, у більшості вони стосувалися національної тематики.) спеціальними рослинними, нетоксичними і безпечними фарбами. Після того, як животик кожної матусі розмалювали, їх чекала професійна фотозйомка.

Та розмальовували не тільки мам, а й маленьких учасників свята. Кожній дитині нанесли яскравий фейс-арт (аквагрим), а тому задоволеними залишилися всі: і дорослі, і малі! Крім того, дітки, які прийшли 7 червня на «Алею героїв» змогли пограти в розвиваючі ігри на дитячому майданчику, який представляв Центр розвитку дитини «Янголятко».

Всі учасники свята отримали багато призів та подарунків від партнерів проекту ТМ «Хаггіс» і першого дитячого супермаркету «Нафаня».

"Експертна думка"

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини