Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:13:13

Ніжинський депутат, який жорстоко вбив свою коханку, носив сухарі меру і писав блоги про патріотів

06.06.2013   09:49Агенцiя

У Ніжині Чернігівської області активно обговорюють новину про причетність місцевого депутата Максима Багринцева до кривавого вбивства.

Максим Багрінцев

Максим Багрінцев

Як повідомили місцеві жителі "Комсомольской правде в Украине", батьки підозрюваного торгують м'ясом на місцевому ринку.

"Підвипивши, часто хвалився, що дав бютівцям 50 тисяч доларів, і вони його включили до списку депутатів", - розповів один із місцевих журналістів.

"Я багато років працював у чернігівській "Батьківщині", очолював виборчі штаби, а цієї людини знати не знаю. Його і близько не було, це пристосуванець, який купив мандат - зараз в партії це досить поширена практика, - сказав депутат Верховної Ради від Чернігівської області Олег Ляшко. - В місті говорять, що він платив кілька десятків тисяч доларів. Я знаю, що в місцеві штаби потрібно заносити відносно небагато - потім ці люди виходять з фракції, стають "тушками".

Максим Багринцев брав активну роль у боротьбі з екс-мером Ніжина Михайлом Приходьком.

"За всіма його вчинками важко сказати, що він нормальний адекватний чоловік, - розповів секретар міськради Олег Кірсанов. - Депутат брав активну участь у боротьбі з мером Михайлом Приходьком. Приміром, триває сесія, на яку прийшов мер. Багринцев виходить і вручає йому термос з чифирем, Біблію і набір посуду для в'язниці. На наступній сесії дарує йому пакети сухарів, щоб йому було чим харчуватися на етапі. Коли справа Приходька закінчилась, Багринцев перевтілився і перейшов на сторону мера. Зробив "офіційну заяву", що депутати вербували його для вбивства мера. Казав, що йому пропонували гвинтівку з оптичним прицілом".

При цьому Багринцев був активним блогером. Записи робив з різною періодичністю - від декількох днів до місяця. Останню, про шкоду Георгіївської стрічки, зробив 21 травня, за 3 дні до свого затримання. В інших записах пише про "консолідуючий патріотизм", реформування ЖКГ, важливість підтримки української мови і необхідність очистити рідне місто від символів тоталітаризму.

Нагадаємо, Багринцев більше місяця тому був затриманий міліцією за підозрою у вбивстві. 26-річний депутат залишив сиротами двох неповнолітніх дітей.


http://tsn.ua/ukrayina/nizhinskiy-deputat-yakiy-zhorstoko-vbiv-svoyu-kohanku-nosiv-suhari-meru-i-pisav-blogi-pro-patriotiv-297205.html

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини