Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 04:32:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

04.06.2013   09:05

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 03 червня по 08 годину 04 червня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 2 пожежі в житловому секторі.

1. Пожежа в житловому секторі смт Короп, вул. Чернігівська О 16 год. 04 хв. сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено перекриття та майно. Ймовірна причина – порушення правил монтажу електромережі. Збиток – 3 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Носівський район, с. Іржавець В 00 год. 25 хв. сталася пожежа неексплуатуємої господарчої будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.


Виявлення та знищення ВНП

О 15 год. 20 хв. біля с. Количівка, Чернігівського району, було знищено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів ВВв, який було виявлено о 12 год. 40 хв.

О 16 год. 40 хв. біля с. Киїнка, Чернігівського району, було знищено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів ВВв, який було виявлено о 10 год. 10 хв.


Інформація про події, пов’язані з підтопленням населених пунктів та території області:

Ріпкинський район:

Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків (33 домогосподарства, 59 мешканців, з яких 2 дітей) в смт Радуль. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою автомобілів підвищеної прохідності.


Інформація про стан транспортного сполучення на території області:

1. Новгород-Сіверський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

2. Сосницький район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна тимчасово припинено паромне сполучення між районним центром та с. Синютин, с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів (298 домогосподарств, 624 мешканця). Сполучення здійснюється через Коропський район.

3. Менський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки (11 домогосподарств, 19 мешканців). Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

4. Борзнянський район:

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Ворона (2 домогосподарства, 2 мешканця) та с. Березівка (2 домогосподарства, 3 мешканця). Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини