Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:08:52

Проведено рейдову перевірку стану підготовки об’єктів відпочинку, які розташовані на території Чернігівського району

30.05.2013   08:09

У період літніх відпусток і канікул актуальним для дітей та дорослих громадян постає питання оздоровлення у санаторіях, таборах та базах відпочинку. Проте, аби він став безпечним, головним завданням до початку оздоровчої компанії 2013 року є вжиття комплексу заходів із забезпечення безпеки відпочиваючих.

З огляду на це, фахівцями Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій вживаються практичні заходи. 28-29 травня було проведено рейдову перевірку стану підготовки об’єктів відпочинку, які розташовані на території Чернігівського району.

Як з’ясувалося, керівництвом дитячих таборів “Електронік” у с. Снов’янка та “Зміна” у с. Седнів приділяється належна увага забезпеченню безпеки відпочиваючих. Проведені заміри опору ізоляції електромереж, в наявності засоби пожежогасіння та плани евакуації людей на випадок виникнення пожежі, стенди з інформацією щодо основних правил безпечної поведінки, протипожежне водопостачання відповідає вимогам. Наразі, керівниками об’єктів відпочинку проводиться робота щодо приведення до початку оздоровчої компанії в належний стан пляжів та отримання відповідних документів.

Проте, у перевірених закладах залишаються невиконаними ряд заходів. Зокрема, будівлі не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, не проводиться просочення дерев’яних конструкцій горищ.

Тож, Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області звертається до керівників об’єктів провести необхідний ряд заходів, аби убезпечити відпочинок людей, а особливо дітей в закладах оздоровлення.

Наразі перевірки об’єктів відпочинку та оздоровлення тривають, дане питання знаходиться під постійним контролем фахівців Управління ДСНС у Чернігівській області.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини