Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:58:52

Рівень води поступово зменшується, але ситуація продовжує знаходитись на контролі рятувальників

22.05.2013   08:05

Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтопленими 6 вулиць та провулків у смт Радуль Ріпкинського району. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності.

Також залишається підтоплено ділянку довжиною 12 м по вулиці Набережна в с. Мньов Чернігівського району. На окремих ділянках підтоплено 23 домогосподарства.

Внаслідок підйому рівня води у р. Десна підтоплено ділянку довжиною 20 м по вулиці Панченка в с. Кнути, ділянку довжиною 30 м по вулиці Садова в с. Якличі, ділянку довжиною 8 м по вулиці Лугова в с. Мале Устя Сосницького району.

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Кукари Ріпкинського району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності. Також внаслідок підйому рівня води в р. Сож залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Суслівка та с. Плехтіївка вищезазначеного району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається припиненим паромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути, Костирів Сосницького району. Сполучення здійснюється через Коропський район. Залишається порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка вищезазначеного району. Сполучення здійснюється через смт Короп. Також продовжує залишатися порушеним транспортне сполучення з с. Гапишківка Сосницького району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається порушеним транспортне сполучення з с. Лиса Гора Коропського району. Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту. Також залишається порушеним транспортне сполучення з с. Червоні Луки Менського району та транспортне сполучення з селами Ворона та Березівка Борзнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів та гужового транспорту.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.