Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:24:50

Весна… Автомобільні жнива тривають

20.05.2013   16:07

Минулий тиждень для прикордонників та співробітників Чернігівської митниці виявився урожайним на спроби перетнути державний кордон з підробленими документами на право керування.

Розпочалося це 14 травня в міжнародному автомобільному пункт пропуску “Сеньківка” коли під час оформлення на виїзд з України легкового автомобіля “БМВ-525”, який перебував на литовській реєстрації і яким керував громадянин Узбекистану, виявили ознаки підробки документів, а саме граматичні помилки в перекладі доручення, невідповідність підпису та печатки нотаріуса, та юридичної адреси нотаріального бюро.

Наразі співробітниками митниці встановлюються обставини підроблення документів та оцінка вартості авто.

16 травня в міжнародному автомобільному пункті пропуску “Грем’яч” під час оформлення на виїзд з України мікроавтобусу “Volkswagen Transporter”, що перебував вже на польській реєстрації, але керувався громадянкою України, під час перевірки документів встановили, що бланк доручення підроблений, печатка та підпис керівника фірми, який видав доручення також не є оригіналом, бо відтворені шляхом ксерокопіювання.

Автомобіль зараз затриманий співробітниками митниці для встановлення підстав та правомірності видачі, та дійсності доручення на право керування.

19 травня знову в пункті пропуску “Грем’яч”, під час оформлення на в’їзд в Україну автомобіля “Опель”, литовської реєстрації, але цього разу під керуванням громадянина Таджикистану встановлено, що бланк доручення підроблений, нотаріус, що вказаний в дорученні припинив свою діяльність ще в 2007 році. Автомобіль вилучений, а сума його оцінки склала 45 986 гривень.

Загалом же за минулий тиждень, з 13 по 19 травня 2013 року, на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено близько 113 тис. громадян та 24,5 тис. транспортних засобів, затримано 17 порушників державного кордону.

До адміністративної відповідальності притягнуто 51 особу, на яких накладено штрафів на суму 9152 гривні. Через державний кордон не пропущено 49 осіб, з яких 16 – діти громадяни України, що не мали відповідних документів на право перетину державного кордону.

Спільно зі співробітниками Чернігівської митниці в пунктах пропуску виявлено порушень законодавства та вилучено товарів на загальну суму 110 тисяч гривень.

Купить газовый котел Demrad, Ferroli, Immergas, Sime, Конвектор

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини