Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:51:15

Прокуратура Чернігівської області виявила порушення у роботі виконавчої служби

17.05.2013   14:16

Прокуратурою виявлено порушення вимог кримінально-виконавчого законодавства

Прокуратурою Чернігівської області проведено перевірки додержання органами державної виконавчої служби вимог кримінально-виконавчого законодавства, Законів України “Про виконавче провадження” та “Про державну виконавчу службу” при виконанні кримінального покарання у вигляді конфіскації майна.

Прокурорською перевіркою виявлено порушення вимог чинного законодавства майже у половині міськрайонних відділів ДВС області, а також в управлінні ДВС Головного управління юстиції у області.

Зокрема, зафіксовані факти зволікань при проведенні виконавчих дій державними виконавцями, під час забезпечення виконання вироків суду та реалізації вилученого майна, складанні актів про відсутність майна у засуджених, безпідставного направлення представниками ДВС подань до правоохоронних органів з метою притягнення боржників до кримінальної відповідальності, недотримання термінів відкриття та закриття виконавчих проваджень тощо.

За результатами проведених перевірок начальникам органів ДВС області внесено 8 документів прокурорського реагування з вимогою усунення виявлених порушень, причин та умов, що їм сприяли, та притягнення винних службових осіб до дисциплінарної відповідальності.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.