Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:50:20

Кікбоксери – сумлінні декларанти

27.04.2013   08:52Агенцiя

Багаторазові переможці та призери всеукраїнських змагань з кікбоксінгу серед юніорів, кандидати у майстри спорту з кікбоксингу Іван Логінов та Павло Потапенко днями завітали до Чернігівської МДПІ та вперше у житті задекларували свої доходи.

Хлопці трохи хвилювалися, адже вони перший раз у податковій інспекції, тому підтримати спортсменів особисто прийшов тренер Чернігівської районної ДЮСШ ФСТ “Колос” Роман Миколайович Осипенко. Звичайно, разом вони міцна команда, яка знає шлях до успіху та перемоги.

Спілкуючись з податківцями, тренер зазначив, що намагається виховати хороших спортсменів та свідомих громадян, які стануть гарним прикладом для інших, декларуючи доходи та своєчасно сплачуючи податки.

Кікбоксери впевнені: у спорті немає нечесних перемог, так само і не повинно бути нечесних грошей. Отже, кожен з спортсменів здійснив свій внесок у добробут держави.

Приємно відзначити, що на цьогорічному Чемпіонаті України з кікбоксінгу WPKA, який проходив у Чернігові 1-3 березня 2013 року Іван Логінов виборов 2 місце вже серед дорослих. Отже, бажаємо спортсменам нових перемог та чекаємо у наступного році!


Ольга Хмелевська, Завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Чернігівської МДПІ

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.