Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:17:51

"Королівський суботник" на Чернігівщині. ФОТОрепортаж

20.04.2013   17:24

У селі Миси керівники області взяли участь у висадці молодих дерев на території біля Братської могили воїнів, які загинули під час визволення населеного пункту у роки Великої Вітчизняної війни.

У Добрянському лісгоспі до них приєдналася Міністр соціальної політики України Наталія Королевська. Міністр соціальної політики України та керівницсто Чернігівщини взяли участь у висадці молодих дерев у Добрянському лісовому господарстві на Чернігівщині, а також у благоустрої території Любецького психоневрологічного інтернату.

На суботник у Добрянському лісгоспі, який відбувся з ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України та Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, зібралися кілька сотень осіб. Серед них - представники місцевої влади, громадські активісти, учні Добрянського шкільного лісництва, ветерани, представники ЗМІ. Учасники акції висадили кілька сотень саджанців молодих дерев на Алеї, яку присвятили 70-ій річниці визволення Чернігівщини від німецько-фашистських загарбників.
 
Наталія Королевська зазначила, що в Україні вже стало гарною традицією у третю суботу квітня відзначати День довкілля, тож у такий день, за її словами, приємно долучитися до важливої спільної справи. "Для мене важливо бути разом з вами на акції, яка об'єднує всі покоління, об'єднує і молодь, і ветеранів. Я переконана, що такими справами ми демонструємо, що є щось вічне, є те, заради чого ми всі живемо. Адже ці кроки ми робимо для майбутнього", - зазначила Міністр.

У коментарі журналістам Наталія Королевська також зізналася, що сьогодні вперше в житті власноруч посадила дерево. "Це така велика відповідальність. Коли дитину народив, коли похрестив, коли дерево посадив - вже ж треба на себе брати відповідальність. Я впевнена, що наступного року ми приїдемо сюди знову і подивимося, як почуваються ці саджанці", - сказала Міністр.

У рамках візиту на Чернігівщину Міністр також побувала з візитом у Любецькому психоневрологічному інтернаті, ознайомилася з роботою закладу та взяла участь у благоустрої території.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини