Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:54:31

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

02.04.2013   09:15

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 01 квітня по 08 годину 2 квітня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 3 пожежі в житловому секторі.

1. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, с. Воровське 07.03.2013 року о 16 год. 00 хв. сталася пожежа нежитлового будинку. Власник, причина та збитки встановлюються. Підрозділи МНС на гасіння пожежі не залучались.

2. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, смт Любеч, вул. Володимирська Об 11 год. 25 хв. сталася пожежа нежитлового будинку. Власник встановлюється. Вогнем знищено електролічильник, пошкоджено стіну на площі 1 кв.м та перекриття на площі 2 кв.м. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі. Збиток – 200 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 5000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Семенівський район, с. Погорільці О 13 год. 50 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.


Виявлення та знищення ВНП

01.04.2013 року о 13 год. 00 хв. групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП ТУ МНС України у Чернігівській області знищено ручну гранату РГ-42 часів ВВв, яку було виявлено 31.03.2013 року о 15 год. 20 хв. в смт Короп.


Інформація про стан транспортного сполучення на території області

Протягом чергової доби техніка ДП “Чернігівський облавтодор” для розчистки автодоріг на території області не залучалась. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.


Інформація про надання допомоги по вивільненню зі снігових заметів автотранспорту на території області

Протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи області для надання допомоги по вивільненню транспортних засобів зі снігових заметів не залучались.


Інші повідомлення:

В м. Чернігові на полігоні твердих побутових відходів Чернігівської міської ради ПП “ГранПласт”, виникла загроза виходу забрудненої води за межі обвідних каналів. Об 11 год. 40 хв. для проведення робіт по відкачуванню води було залучено відділення ПРЧ АРЗ СП м. Чернігова на ПНС-110(131)131А.

О 15 год. 20 хв. до реанімаційного відділення Коропської ЦРЛ було доставлено три жительки с. Сохачі, Коропського району: гр. Р., 1930 р.н., гр. З., 1951 р.н. та гр. Д., 1941 р.н. Попередній діагноз отруєння чадним газом. Стан постраждалих оцінюється як стабільно тяжкий.

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».