Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:18:28

Технічно справні машини – важлива запорука безпеки життя людини

28.03.2013   08:12Агенцiя

У березні поточного року Державною інспекцією сільського господарства в Чернігівській області проведено нараду з керівниками суб’єктів господарювання, уповноважених проводити обов’язковий технічний контроль тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів в Чернігівській області, а саме ТОВ “Техноторг-Дон”, ТОВ “Укр-Тест-Стандарт”, ПП “Автоком-Сервіс” та ПП “Короптранс”.

Начальник управління технічного нагляду, охорони праці та пожежної безпеки Чернін М.Б. проінформував присутніх про те, що до початку проведення у 2013 році обов’язкового технічного контролю спеціалістами управління за погодженням з місцевими держадміністраціями складені графіки здійснення контролю машин, в засобах масової інформації в кожному районі області опубліковано статті з вичерпною інформацією про порядок проведення обов’язкового технічного контролю.

З початку 2013 року 3519 машин пройшли обов’язковий технічний контроль з 4132 машини, які згідно графіка повинні його пройти на цей час що становить 85%.
Заступник начальника інспекції Ворох М.М. звернув увагу учасників наради на необхідності більш якісного здійснення обов’язкового технічного контролю з беззаперечним дотриманням вимог до технічного стану тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, затверджених наказом Міністерства аграрної політики України № 316 від 06.05.2009 року.

Підводячи підсумки наради, начальник Держсільгоспінспекції в Чернігівській області Кекух В.Ф. наголосив на тому, що як орган, уповноважений на здійснення державного контролю за дотриманням уповноваженими суб’єктами господарювання вимог до проведення обов’язкового технічного контролю тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, Держсільгоспінспекція при здійсненні планових та позапланових перевірок буде вимагати суворого дотримання процедури здійснення обов’язкового технічного контролю, наявності сертифікованих засобів вимірювальної техніки, які пройшли повірку або державну метрологічну атестацію, забезпечення здійснення контролю машин згідно з графіком.

Адже ми всі розуміємо, що належний технічний стан машин – запорука збереження людського життя!


Прес-служба Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини