Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:10:03

Долучимося до збереження довкілля

16.03.2013   10:28Агенцiя

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області повідомляє, що за ініціативи Громадської ради при Мінприроди України, стартував перший Всеукраїнський конкурс з соціальної реклами природоохоронного спрямування “Новий погляд на проблеми довкілля”.

Конкурс проводиться з метою надання можливості кожному небайдужому висловити своє відношення до тієї чи іншої екологічної проблеми, показати шляхи її вирішення, зробити свій внесок у розвиток соціальної реклами природоохоронного спрямування.
Кращі роботи будуть відібрані для подальшого застосування при проведенні екологічних інформаційно-просвітницьких компаній в усіх регіонах країни з червня 2013 по грудень 2014 р.р.

Бажаючим для участі у конкурсі необхідно підготувати рекламний матеріал соціального характеру по одній або декількох номінаціях та тем. Основною тематикою конкурсу є такі напрями, як: Чисте місто – чиста планета; Збережемо природу разом; Життя в стилі “ЕКО”; Я хочу жити здорово!

Держуправління охорони навколишнього природного середовища запрошує всіх бажаючих взяти активну участь у конкурсі, долучитись спільними зусиллями до пропагування відповідального ставлення до навколишнього середовища, екологічно дружнього споживання та здорового способу життя.

Довідково: Всі учасники Конкурсу отримають сертифікати. Переможці Конкурсу отримають дипломи та призи під час урочистого нагородження 23 квітня 2013 року в рамках Міжнародного форуму “Довкілля для України”.

Конкурсні роботи приймаються до 15 квітня 2013 року на адресу: 04050, м. Київ, вул. Мельникова, 81 корпус 20. Всеукраїнська громадська організація “ЖИВА ПЛАНЕТА”. Більш докладну інформацію можна отримати: <http://zhiva-planeta.org.ua>


Наталія Радченко

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.