Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:26:03

Дівчинку-жінку до Росії не пустили!

13.03.2013   10:02

Днями цікавий випадок стався у міждержавному автомобільному пункті пропуску «Миколаївка». Близько опівночі на вихід з України пішки прибули двоє громадян України, чоловік та жінка ромської національності.

Згідно документів обоє були мешканцями Закарпаття.

Чоловік для перевірки надав  свій паспорт, а його супутниця свідоцтво про народження. І нібито з документом все у неї в порядку, і письмова згода матері, і витяг з Державного реєстру актів цивільного стану із зазначенням відомостей про батька, але…

Знову в розвиток подій  втрутилося оте сумнозвісне але. Чоловіку, згідно з документами, вже виповнилось 24 роки, а його супутниці тільки-но виповнилось 15. Ось тільки виглядала ця "дівчинка" дещо доросліше, ніж можна було уявити, і це не залишилось непоміченим прикордонним нарядом по перевірці документів. Ну, а далі, як кажуть, справа техніки.

 В результаті вдалося  встановити особу цієї громадянки. Нею виявилася 30-річна жителька того ж таки Закарпаття, яка побоюючись, що її не впустять до Російської Федерації, для своєї поїдки скористалася Свідоцтвом про народження своєї двоюрідної сестри. В подальшому інформацію про заборону в'їзду до РФ прикордонниками перевірено та підтверджено.

Таким чином, поїздка не відбулася, а за спробу незаконного перетинання державного кордону громадянка України рішенням Семенівського районного суду притягнута до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини