Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:54:36

Стан вулично-шляхової мережі в Чернігівській області

28.02.2013   13:50Агенцiя

Проведені Департаментом ДАІ МВС України та УДАІ УМВС України в Чернігівській області обстеження показали, що впродовж останніх місяців на проїзній частині доріг загального користування та вулицях населених пунктів утворилася значна ямковість, а на деяких ділянках покриття проїзної частини практично зруйновано.

Такий стан вулично-дорожньої мережі призвів до того, що швидкість транспортного потоку на таких ділянках складає не більше 30 км/год, чим завдаються значні збитки транспортній галузі країни. Окрім цього, з метою об'їзду зруйнованих ділянок доріг водії вимушені виїжджати на смугу зустрічного руху, створюючи при цьому аварійні ситуації.

На сьогоднішній день за наслідками обстеження вулично-шляхової мережі працівниками ДАІ притягнуто 97 винних посадових осіб до відповідальності та видано 210 приписів на усунення виявлених недоліків у терміни, передбачені вимогами ДСТУ 3587-97 "Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану".

Ділянки вулично-дорожньої мережі, на яких ямковість загрожує безпеці руху, позначаються дорожніми знаками 1.10 "Нерівна дорога", 1.12 "Вибоїна", які встановлюються разом з дорожніми знаками 3.29 "Обмеження максимальної швидкості 40 км/год".

На даний час дорожніми організаціями ліквідовано 5680 м2 ямковості на протяжності 108 км. автодоріг державного значення, потрібно ліквідувати 11010 м2. на загальній протяжності 407 км.

Шановні водії! Враховуючи незадовільний стан дорожнього покриття Державтоінспекція Чернігівщини просить Вас вибирати безпечну швидкість руху, з метою вчасного реагування на ямковість. Вирушаючи в дальню дорогу не забувайте комплектувати багажник автомобіля першими найнеобхіднішими інструментами, що можуть знадобитись в процесі руху.


Прес-служба Державтоінспекції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини